Boekenbendes

Zit jij vaak met je neus in een boek en wil je wel eens andere lezers van jouw leeftijd leren kennen? Dan is de Boekenbende iets voor jou! Je hoeft geen kei in lezen te zijn, maar je moet wel veel van boeken houden. Behalve lezen, plannen we ook leuke activiteiten rond boekenthema’s.

We hebben een bende voor kinderen van 8 tot 10 jaar en eentje voor kinderen van 10 tot 12 jaar.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in voor 20 augustus 2018! De plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan via bibliotheek@geel.be

Wil je graag eerst meer info? Contacteer dan de bib op het nummer 014 56 67 50.

De eerste samenkomst voor praktische afspraken vindt plaats op zaterdag 15 september 2018 om 10uur in de bibliotheek van Geel.