Ook Geronimo komt naar de Boekenmarkt!

Op 29 juli vindt de boekenmarkt plaats op de markt in Geel.

Particulieren verkopen er hun tweedehandsboeken. Ook de bibliotheek is er aanwezig met een grote verkoopstand.

De ganse namiddag wordt allerlei randanimatie voorzien. 

• De burgemeester en schepenen lezen verhaaltjes voor de kleinsten in De Halle van 15 tot 17.30u. 
  • Kruip je graag eens als een stripfiguur in een echte boekencover? Dat kan doorlopend bij de fotocorner van de bib. In onze verkleedhoek voorzien wij de nodige verkleedkleding. 

Twee auteurs met Geelse roots komen op bezoek:

• 14 tot 18 uur: Geronimo Stilton en de illustrator van Geronimo.
  • 14 tot 15u: Lezing door Bieke Geenen in De Halle Bieke vertelt over haar boek Opa en oma zonder stress (vw). Hoe vind je als grootouder de juiste balans tussen opvoeden en verwennen? Hoe geef je je grenzen aan? Bieke geeft je tips hoe je die opa of oma kan worden die je altijd al wilde zijn.
  • 14 tot 15u: Lezen en spelen met Ella door Valerie Eyckmans in De Halle (4+) Iedereen vanaf 4 jaar kan kennis komen maken met Ella. De auteur vertelt over haar boekfiguurtje. Wie lust dezelfde gerechten als Ella? Wie kan er net zo’n gekke bekken trekken? Aan het einde van de lezing krijgen alle kleuters een aandenken aan Ella.
  • 15.30 tot 16.30u: Gooi eens een gedicht met Valerie Eyckmans op de markt (6+) Aan de hand van een dobbelspel schrijven we zelf gedichten. Wie verdient de meeste punten? Ideaal voor kinderen van de lagere school.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.