De bib van Geel

De volgende stroof

De volgende stroof

De Volgende Stroof is niet het zoveelste Wannes van de Velde-programma, maar een eigenzinnige mengeling van tekst, muziek en herinneringen gebracht door drie mensen die dicht bij de meester hebben gestaan. Marc Hauman was jarenlang medebezieler van de zanggroep Water & Wijn. Dree Peremans sr. is de auteur van de biografie Wannes, hier is hem terug. Samen met Marc en Bernard stelde hij tevens het Groot Liedboek van Wannes samen. Bernard Van Lent was Wannes’ accordeonist van het eerste uur en speelt op het overgrote deel van zijn platen. Samen brengen ze het programma De Volgende Stroof, met liederen van, maar vooral ook over Wannes, met de biografie door Dree en de herinneringen van Marc en Bernard als rode draad.

Dichter bij Wannes kan je bijna niet komen, terwijl ze met het nodige respect ook van op afstand kijken naar het grote voorbeeld dat Wannes altijd is geweest.

Exclusief bij deze voorstelling bieden we een maaltijdoptie aan. Dree kwam in de archieven van Wannes allerlei recepten tegen. Deze recepten dienen als basis voor een menu dat we aanbieden om 18u30 in café de Werft. Kostprijs voor het menu bedraagt 15 EUR, exclusief dranken. Tijdens de pauze wordt er een alcoholisch drankje aangeboden dat terug te vinden was in de bar van Wannes. Dit drankje is in het toegangstarief inbegrepen. Incl. maaltijd(excl. dranken): 29€ (vriend 25€) Gelieve hiervoor telefonisch te reserveren.

Prijzen Toegang exclusief maaltijd: 14,00 EUR Vriendenprijs: 10,00 EUR Locatie Bibliotheek Geel Werft 30, Geel . Tijdstip 20.15 uur.

INSCHRIJVEN VIA www.dewerft.be of res.dewerft.be

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Expo door KSA Berkven

KSA Berkven Geel is een jeugdbeweging voor jongens van 6 tot 16 jaar. Ze maakten een overzichtstentoonstelling met als thema ““BERKVEN”, de jeugdbeweging: wat denk en voel je als je terugdenkt aan jouw tijd bij de jeugdbeweging, welke herinneringen wil jij vastleggen in je collage?” Lees verder

De volgende stroof

De Volgende Stroof blikt warmhartig terug op het leven van Wannes Van de Velde met uittreksels uit de biografie Wannes, Hier is hem terug door Dree Peremans en met muzikale herinneringen van zanger Marc Hauman en accordeonist Bernard Van Lent. Lees verder
Meer nieuws