De bib van Geel

Zwerfboek zoekt lezer(s)

gepost op: 21 mei 2017

Heb je zin in een goed boek? Neem dan zeker een kijkje in een bibkastje in Geel. De boeken die er in staan, mag je 'lenen'.

De bedoeling van zwerfboeken is dat ze rondzwerven bij lezers op verschillende plekken. Neem een boek en zet er een ander boek (in goede staat) voor in de plaats, ofwel zet je het boek opnieuw terug in de kast, zodat anderen er ook plezier aan beleven. Er zijn jeugdboeken en boeken voor volwassenen.

Waar vind je al een bibkastje met zwerfboeken:

Bel, Holven, Larum, Oosterlo, ten Aard, 't Punt en Zammel. Ze staan telkens centraal bij de kerk, behalve dat van Oosterlo, dat staat in de Van Merodestraat, achter huis Perrekes.

Bij elke kastje hoort een meter en/of peter. Dat is een vrijwilliger uit de buurt die ervoor zorgt dat het kastje aantrekkelijk blijft. Heb je zelf suggesties of iets te melden over het kastje? Dan kan je dat via hen doen. De contactgegevens staan op de zijkant van het kastje.

Veel leesplezier!

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Expo Textielkunst

Verschillende leden van Femma hebben hun eigen kunstwerk gemaakt ter gelegenheid van 70 jaar Femma Holven. Dit kunstproject kon tot stand komen met de hulp van de stad Geel, atelier Hagelbos (MPI Oosterlo), de klas van het 6de jaar Boekhouden en Kantoor van GO Geel en dankzij de enorme inzet van Femmaleden. Lees verder

Doe mee met onze schrijfwedstrijd.

Kruip je wel eens graag in je pen, of heb je wilde idee├źn over de bib van de toekomst en ben je tussen 7 en 18 jaar? Doe dan zeker mee met onze schrijfwedstrijd. We willen weten hoe jij de bib ziet binnen 10 jaar, in 2028. Lees verder
Meer nieuws