Expo door Louisa Ceusters

Louisa Ceusters (Geel) begon al vroeg met tekenen en experimenteerde al met pastel, gouache en aquarel voordat ze een opleiding volgde aan de Academie voor Beeldende Kunst in Geel. Tijdens die opleiding leerde ze de technieken om met olieverf te werken. Dat beviel haar zo dat ze nu overwegend met olieverf schildert. Ze maakt stillevens, portretten en abstracte werken.

Een greep uit haar grote verzameling werken is te zien in de bib van 2 juli tot en met 28 juli.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.