Juf in de bib

gepost op: 15 maart 2017

Het project ‘Juf in de bib’ start met huiswerkbegeleiding voor kinderen van de lagere school in de bibliotheek van Geel. Het project is een samenwerking tussen de bibliotheek, de dienst gelijke kansen en studenten van de opleiding Sociaal Werk van de Thomas More Hogeschool in Geel.

Om de kinderen te begeleiden zoeken de initiatiefnemers vrijwilligers met een pedagogische of educatieve achtergrond. De huiswerkbegeleiding vindt telkens plaats op donderdag van 15u30 tot 17u30.

Maak je huiswerk in de bib! Kinderen die willen deelnemen kunnen zich de week vooraf inschrijven. Er is plaats voor 15 kinderen. Terwijl de kinderen onder begeleiding hun huiswerk maken, wordt er van de ouders verwacht dat zij aanwezig zijn. De inschrijvingen starten telkens op vrijdag en lopen tot de dinsdag voorafgaand aan de huiswerkbegeleiding.

Meer info 0484 26 86 49 jufindebib@gmail.com