De bib van Geel

Zwerfboek zoekt lezer(s)

Heb je zin in een goed boek? Neem dan zeker een kijkje in een bibkastje in Geel. De boeken die er in staan, mag je 'lenen'.

De bedoeling van zwerfboeken is dat ze rondzwerven bij lezers op verschillende plekken. Neem een boek en zet er een ander boek (in goede staat) voor in de plaats, ofwel zet je het boek opnieuw terug in de kast, zodat anderen er ook plezier aan beleven. Er zijn jeugdboeken en boeken voor volwassenen.

Waar vind je al een bibkastje met zwerfboeken:

Bel, Holven, Larum, Oosterlo, ten Aard, 't Punt en Zammel. Ze staan telkens centraal bij de kerk, behalve dat van Oosterlo, dat staat in de Van Merodestraat, achter huis Perrekes.

Bij elke kastje hoort een meter en/of peter. Dat is een vrijwilliger uit de buurt die ervoor zorgt dat het kastje aantrekkelijk blijft. Heb je zelf suggesties of iets te melden over het kastje? Dan kan je dat via hen doen. De contactgegevens staan op de zijkant van het kastje.

Veel leesplezier!

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Expo door KSA Berkven

KSA Berkven Geel is een jeugdbeweging voor jongens van 6 tot 16 jaar. Ze maakten een overzichtstentoonstelling met als thema ““BERKVEN”, de jeugdbeweging: wat denk en voel je als je terugdenkt aan jouw tijd bij de jeugdbeweging, welke herinneringen wil jij vastleggen in je collage?” Lees verder

De volgende stroof

De Volgende Stroof blikt warmhartig terug op het leven van Wannes Van de Velde met uittreksels uit de biografie Wannes, Hier is hem terug door Dree Peremans en met muzikale herinneringen van zanger Marc Hauman en accordeonist Bernard Van Lent. Lees verder
Meer nieuws