De bib van Geel

Overlezen met Elvis Peeters en Koen Peeters!

Peeters en Peeters komen naar Geel!

Geel biedt ook dit jaar een topaffiche aan met niet 1, maar liefst 2 auteurs: Elvis Peeters en Koen Peeters. Daar bovenop neemt een bekende artiest ook nog plaats in de zetel naast het panel Jos Geysels en Karl Van den Broeck, die op schalkse wijze interessante leesweetjes bij hen lospeuteren. Johny Geerinckx is de ultieme gespreksleider van dit bonte gezelschap.

Stef en Josse Van Den Bogerd zijn 2 folkmuzikanten die  de muziek verzorgen bij Overlezen.

i.s.m; CC De Werft, Geel.

Donderdag 19 april om 20.15 uur, locatie: Café De Werft, Werft 34, 2440 Geel. Inkom: 5 euro, ter plaatse te betalen. Je krijgt dan een drankbon t.w.v. 1 consumptie.

            foto Stephan Vanfleteren

foto Koen Broos

Schrijver Koen Peeters haalde een dubbelslag binnen. Zijn roman ‘De mensengenezer’ werd zowel door de professionele als door de lezersjury bekroond als beste boek. Peeters werd al vaker genomineerd voor grote literaire prijzen. Zijn werk wordt door de literaire kritiek en collega-schrijvers hoog ingeschat, maar een bestsellerkanon is hij nooit geweest, met zijn ironische en tegelijk zakelijke verteltoon en onderliggende weemoed en nostalgie.

Elvis Peeters, Pseudoniem waaronder Jos Verlooy (1955) en zijn vrouw Nicole Van Bael als één auteur optreden. Ook het pseudoniem waaronder Verlooy actief is als zanger van de new-wave band Aroma di Amore (jaren 80) en bij De Legende en Schmoll.

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Meer nieuws