De bib van Geel

Vraag een plaatje aan in de bib

gepost op: 10 augustus 2017

Wat moet je doen om je favoriete bib-cd te horen en later mee te krijgen?

Kijk in onze catalogus of jouw favoriet er nog tussen staat en laat het ons weten. Tot het einde van dit jaar draaien we dan op bepaalde tijdstippen de keuze van de bibbezoeker. Als dank voor je tip mag jij deze cd later mee naar huis nemen*.

Laat ons de titel van je favoriete bib-cd weten (hij moet nog beschikbaar zijn in de rekken) via bibliotheek@geel.be. Vermeld de naam van de cd en zeker ook je eigen naam + je telefoonnummer.

Hou ook al een plekje vrij in je agenda op vrijdagavond 26 januari ‘18, want dan draaien we de knoppen helemaal open en nodigen we uit ten dans in de bib.

  • * max. 1 per persoon
  • indien meerdere deelnemers dezelfde cd kiezen, telt de stem van de snelste deelnemer.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Schrijfcursus

Schrijf je wel eens poëzie of een tekst voor lezers? Bleef je plezier aan schrijven en schrappen, maar heb je behoefte aan nuttige tips? Dan is deze schrijfcursus iets voor jou. Lees verder

Pop-Up Europa deelt prijzen uit!

Kras en win, of speel de Boekenquiz in de bib. Maak zo kans op een mooie prijs. Ook voor kinderen die kleuren of plakken is er een lekkere traktatie in de bib. Bezoek zeker de expo want Europa is dichterbij dan je denkt. Lees verder
Meer nieuws