Met de klas naar de bib

Jij bent als leerkracht een belangrijke schakel tussen het kind en de bib. Samen kunnen we het kind 'leren' lezen en inspireren.

Kom je graag met je klas naar de bib? Dat kan! Neem contact op met onze educatief medewerker An: an.bellen@geel.be.

Klaskaart

Geef je les in een school in Geel? Dan heb je recht op een gratis klaskaart. Daarmee kun je 50 materialen uitlenen voor acht weken. Haal het contract in de bib en laat het ondertekenen door je directeur. De klaskaart is een schooljaar geldig en vervalt automatisch op 15 juni. Na vernieuwing van de overeenkomst door directie, wordt ze vanaf 16 augustus terug geactiveerd.

Woon je in Geel, maar geef je les in een school buiten Geel? Dan kan je voor 10 euro ook een speciaal abonnement krijgen, waarmee je 30 stuks kan uitlenen voor acht weken. Deze kaart is een kalenderjaar geldig.

Lerarenkaart

Haal je lerarenkaart op in de bib, maar let op de vervaldatum op de website van Klasse.

Voor meer info over al deze mogelijkheden neem je best contact op met An Bellen. Bel 014 56 67 50 of mail naar bibliotheek@geel.be.

Bibwijzer

Bibwijzer zijn rondleidingen/ klasintroducties in de openbare bibliotheek van Geel voor 3de kleuterklas, 1ste, 3de en 6de leerjaar.