Boek

Het geheim van het prullenpakhuis

Bert Wiersema (auteur)
+1
Het geheim van het prullenpakhuis
×
Het geheim van het prullenpakhuis Het geheim van het prullenpakhuis

Het geheim van het prullenpakhuis

Als klasgenootje Emily graag lid wil worden van het detectivebureau, moet Koos hier niks van hebben. Maar Emily zegt een zaak te hebben... Er woont namelijk een zonderling bij haar in de buurt, en zijn herenhuis is minstens zo geheimzinnig. Dus na schooltijd gaan Emily, Iris en Koos op onderzoek uit.

Het huis is volgepakt met allerlei rommelmarktachtige rommel. Als ze rondsluipen, h
Titel
Het geheim van het prullenpakhuis
Auteur
Bert Wiersema
ISBN
9789085434856

Over Bert Wiersema

Bert Wiersema (Groningen, 11 mei 1959) is een Nederlands kinderboekenschrijver.

Leven en werk

Wiersema werd in 1959 geboren in Huize Tavenier in Groningen. Hij bezocht in zijn geboorteplaats de pedagogische academie.

In 1980 werd hij onderwijzer op een lagere school in het Friese Ureterp. Toen hij door een aandoening aan zijn stem niet meer voor de klas kon staan, ging hij schrijven. Zijn eerste publicatie was Avontuur op Terschelling, voor het maandblad Rechte Sporen van de Bond voor Gereformeerde jeugdorganisatie, verbonden aan de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt.

Later schreef hij een feuilleton waarvan het de bedoeling was dat het in het Nederlands Dagblad zou worden geplaatst. Toen dit niet gebeurde gaf uitgeverij Vuurbaak het uit.

In 1991 startte Wiersema met de Chris en Jorieke-serie, met avonturenverhalen over een broer en zus uit het christelijke gezin van een onderwi…Lees verder op Wikipedia