Boek
Nederlands

Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken

Fajah Lourens (auteur)
+1
Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken
×
Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken

Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken

In de reeks:
Praktisch fitnessboek over lichaam en geest, voeding en training, met daarnaast aandacht voor onderliggende thema's als je goed voelen, zelfliefde en de kracht van je gedachten.
Titel
Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken / Faya Lourens
Auteur
Fajah Lourens 1981-
Taal
Nederlands
Editie
Volledig herziene jubileum editie
Uitgever
Utrecht: Kosmos, 2021
223 p. : ill.
Aantekening
Herziene editie van: Killerbody dieet : slank in 12 weken
ISBN
9789021578835 (hardback)

Besprekingen

De schrijfster heeft inmiddels al heel wat titels op haar naam staan en prijkt hoog op de boekenlijsten. Eerder verschenen titels zijn 'Killerbody' 1 & 2, 'De Cellulite Guide', 'Killerbody: back in shape'. Faya wil mensen gezonder, fitter en gelukkiger maken. Zij is bekend geworden door haar rol in GTST als Yasmin Fuentes en is naast actrice, dj en modeontwerpster ook schrijfster van fitnessboeken. Na een goed onderbouwde inleiding brengt dit praktische hulpboek de onderwerpen mind, body, voeding en trainen onder de aandacht. Hierbij komen naast de verhalen van deelnemers ook professionals aan het woord, onder wie Hendrike Weerstand, psycholoog en holistisch coach. Het laatste deel van dit boek omvat een dieetplan, trainingsschema’s en recepten, die duidelijk en overzichtelijk in kleur zijn weergegeven. Last but not least tref je een unieke code aan in haar boek voor een gratis feelgoodtraining online. Het boek gaat in essentie over feel good, zelfliefde en de kracht van je gedachten …Lees verder

Over Fajah Lourens

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Roy van Ingen

Fajah Hanna Nicole Lourens (Amsterdam, 3 juli 1981) is een Nederlands actrice, model, dj, modeontwerpster en fitnessgoeroe. Als dj is ze bekend onder de naam Faya en Hanna Black.

Werk

Televisie

Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden, die ze drie seizoenen speelde. Daarnaast speelde ze een gastrol in Costa, Kees & Co en Shouf Shouf!. In 2004 is ze te zien in de musicvideo Moppie van Lange Frans & Baas B feat. Brace. Ook speelde ze een tienermoeder in de videoclip van het nummer Zet Um Op (Baby) van de Nederlandse rapper Kempi.

Op 24 maart 2007 eindigde ze als tiende bij het SBS6-programma So You Wanna Be a Popstar. In de sing-off verloor ze van Nelleke van der Krogt. Lourens nam deel aan een pokertelevisieshow bij Veronica. Haar deelname aan het derde seizo…Lees verder op Wikipedia