Boek
Nederlands

Tussen zwarte vlinders

Felicita Vos (auteur)
+1
Tussen zwarte vlinders
×
Tussen zwarte vlinders Tussen zwarte vlinders

Tussen zwarte vlinders

Genre:
Indrukwekkende roman over een zorgvuldig gesponnen web van leugens en verraad *****

De twee Roma-vrouwen Raven en Ula verloren op jonge leeftijd hun vader bij een ongeluk op zee. Hun narcistische hippiemoeder trok zich na dit verlies terug in haar eigen wereld, de zussen hadden alleen elkaar. Wanneer de volwassen Raven na een traumatische gebeurtenis tot rust wil komen in Rome, doet ze
Titel
Tussen zwarte vlinders
Auteur
Felicita Vos
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: De Kring, © 2022
286 p.
ISBN
9789462972421 (paperback)

Over Felicita Vos

CC BY 3.0 - Foto van/door Felicita Vos

Felicita Vos (Arnhem, 1972) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Felicita Vos werd geboren in Arnhem als dochter van een vader met Roma wortels en een Nederlandse moeder. Ze studeerde op haar zesentwintigste af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Culturele en Maatschappelijke Vorming en studeerde Communicatie in Nijmegen. Ze werkte onder andere voor Osmose, een adviesbureau voor multiculturele vraagstukken.

In 2002 debuteerde ze met haar dichtbundel Liefde in de schaduw van de Amalfische kust, een bundel liefdesgedichten die ze schreef tijdens haar verblijf in het zuiden van Italië.

Vijf jaar later verscheen de bundel Hoezo Tolerant? waarin zij en anderen met bekende Nederlanders spreekt over tolerantie in de multiculturele samenleving. Tot de geïnterviewden behoorden Marion Bloem, Freek de Jonge en Hans Dijkstal.

In 2008 schreef Vos het non-fictieboek Blauwe haren, zwarte oge…Lees verder op Wikipedia