Boek
Nederlands

Geheim onder de grond

Ineke Kraijo (auteur)
+1
Geheim onder de grond
×
Geheim onder de grond Geheim onder de grond

Geheim onder de grond

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Voetje voor voetje schuifelt Nine door de bunker. Ze voelt koud, nat zand onder haar blote voeten. Ze strekt haar handen vooruit, zodat ze nergens tegenaan botst. ‘Ik zie niets,’ roept ze naar Mik. Haar stem weerkaatst tegen de muren.

Nine en Mik wonen in Hotel het Hoge Huis, een hotel aan zee. Ze zwerven vaak over het strand en door de duinen. Op een dag stuiten ze op een bunker uit d
Titel
Geheim onder de grond
Auteur
Ineke Kraijo
Taal
Nederlands
Uitgever
Heerenveen: Columbus, 2022
96 p.
Verschijningsdatum
20-09-2022
ISBN
9789085435037 (hardback)

Over Ineke Kraijo

CC BY 3.0 - Foto van/door Ineke Kraijo

Ineke Kraijo (Hardinxveld-Giessendam, 17 november 1974) is een Nederlandse schrijfster van kinderboeken en historische (jeugd)romans. Ze is getrouwd en moeder van twee kinderen.

Biografie

Kraijo was als advocaat werkzaam, voornamelijk binnen de sociale advocatuur. Ze werd voor haar dertigste door een chronische ziekte, dysautonomie, gedwongen te stoppen met dit werk. Ze volgde diverse cursussen, eerst psychologie en vervolgens kinderverhalen schrijven, en besloot schrijfster te worden.

In 2009 verscheen haar eerste boek: De verdwenen soapster. Anno 2022 heeft ze meer dan vijfendertig boeken gepubliceerd. De schrijfster werkt in verschillende genres en voor een brede doelgroep, van peuters tot volwassenen. Meerdere boeken van Kraijo sleepten een prijs of nominatie in de wacht.

De schrijfster publiceert bij verschillende uitgevers, ze schrijft voor tijdschriften en werkt mee aan taalmethodes. Daarnaast is ze schoolsc…Lees verder op Wikipedia