Boek
Nederlands

Bumba gaat naar school

Jan Maillard (auteur)
+1
Bumba gaat naar school
×
Bumba gaat naar school Bumba gaat naar school

Bumba gaat naar school

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
1 september. Bumba is blij dat hij weer naar school mag. Een nieuwe juf, spannende dingen leren, knutselen, turnen,… en natuurlijk zijn vrienden terugzien! Hoe ziet jouw dag op school eruit? Kijk jij ook uit naar de eerste schooldag?

• Kartonboek
• 260*260 mm
• 7 spreads + cover
• In de reeks helpers van de sint en Bumba gaat voetballen
Onderwerp
Schoolleven
Titel
Bumba gaat naar school
Auteur
Jan Maillard
Taal
Nederlands
Uitgever
Schelle: Studio 100, 2022
[14] p. : ill.
ISBN
9789462776005 (hardback)

Over Jan Maillard

Jan Maillard (1960) is een Vlaams programmamaker. Hij begon begin jaren tachtig als poppenmaker en scenograaf. Later combineerde hij dit met scenario en regie.

Hij ontwierp decors, kostuums, poppen en maskers voor, Blauwe Maandag Companie, Koninklijke Vlaamse Opera, Ballet Van Vlaanderen, Toneelhuis, Zuidelijk Toneel, Ultima Vez, FC Bergman enz.

Verder bouwde hij poppen voor TV programma's. Onder andere voor De Bart Peeters Show, Het Liegebeest, Carlos en Co, Zeppe en Zikki, Kaatje en Kamiel, De Vliegende Doos, Urbanus en De Grote Boze Wolf Show.

Hij deelt de artistieke leiding van Theater Froe Froe met broer Marc Maillard en creëerde producties als Roodkapje, Aliceke, Macbeth, Bosman en de Vijand, Midzomernachtsdroom, Grietje en Fausto. Theater Froe Froe won de Vlaamse Cultuurprijs voor Jeugdtheater in 2006.

Jan Maillard is de geestelijk vader van Bumba. Hij verkocht zijn creatie aan Studio 100 die het vrolijke clowntje in pr…Lees verder op Wikipedia