Boek
Duits

Links + Rechts van de snelweg 2021

+1
Links + Rechts van de snelweg 2021
×
Links + Rechts van de snelweg 2021 Links + Rechts van de snelweg 2021

Links + Rechts van de snelweg 2021

Gids met overnachtingsadressen in 24 West- en Midden-Europese landen. De hotels en pensions liggen op maximaal 15 km van de snelweg.
Titel
Links + Rechts van de snelweg 2021
Taal
Duits
Uitgever
[Den Haag]: ANWB, 2021
386 p. : ill.
Aantekening
Gebruiksaanwijzing en legenda in het Nederlands, het Engels, het Frans, het Zweeds, het Italiaans, het Deens en het Pools
ISBN
9789018047832 (paperback)

Besprekingen

Jaarlijks herziene volledig Duitstalige gids voor de automobilist met gegevens over hotels, restaurants in de directe nabijheid van de Duitse Autobahnen. Daarnaast treft men ook informatie aan over alle wegrestaurants en -benzinestations evenals tips voor dagtochten. Behalve Duitsland worden ook alle Europese autowegen in Noord-, West- (zonder Engeland) en Midden-Europa (tot Polen en Tsjechië) besproken, waaronder Nederland en België. De hotels in Duitsland en sommige andere Europese landen worden per autowegtraject opgesomd, met gegevens over adres, prijzen, sterrenaanduiding en dergelijke evenals met een detailautokaartje en een schematische trajectkaart met afstanden, afslagen en dergelijke. De regio's en landen worden met praktische info ingeleid en zijn voorzien van een overzichtskaart. Een plaatsnamenregister sluit deze praktische gids, met meer dan tweeduizend adressen, af.