Dvd
Nederlands

De allergrootste slijmfilm

Martijn Maria Smits (regisseur), Bibi (acteur), Patrick Aliev (acteur)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Samen met haar vrienden reist Indy de wereld over op zoek naar een grondstof om te voorkomen dat er geen slijm meer gemaakt kan worden.
Titel
De allergrootste slijmfilm
Regisseur
Martijn Maria Smits 1980-
Acteur
Bibi 2008- Patrick Aliev Denise Aznam
Taal
Nederlands
Uitgever
Splendid film, © 2022
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
81 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8713045251277

Besprekingen

Het vervolg op 'De nog grotere slijmfilm'* Indy (Bibi) is terug in de allerlaatste, allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In 'De allergrootste slijmfilm' gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm-ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen? IMDb score: 5/10. Vanaf ca. 7 jaar.

Over Martijn Maria Smits

Martijn Maria Smits (Breda, 23 oktober 1980) is een Nederlands filmregisseur.

Samen met de regisseuse Sacha Polak en cameraman Daniël Bouquet studeerde Smits in 2006 af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Zijn eindexamenfilm Otzenrath ontving internationale prijzen, waardoor hij meteen de kans kreeg om een eerste lange speelfilm te maken voor een minimaal budget. Hieruit volgde de film C'est déjà L'été (2010) die de eerste Nederlandse lowbudgetfilm werd die een nominatie ontving in de Tiger Competitie en een speciale vermelding kreeg van de Kring van Nederlandse Filmjournalisten op het Internationaal Film Festival van Rotterdam. De film ontving tevens een Gouden Kalf voor beste muziek en werd genomineerd voor het beste scenario.

Naast zijn eerste speelfilm maakte Smits nog voor televisie het drama Anvers (2010), waar hij een Gouden Kalf en een Fipa d'or voor won en het drama De hoer en het meisje (2011). Smits staat bekend…Lees verder op Wikipedia