Boek
Nederlands

Normandië Oost : Rouen, Honfleur, Évreux

+1
Normandië Oost : Rouen, Honfleur, Évreux
×
Normandië Oost : Rouen, Honfleur, Évreux Normandië Oost : Rouen, Honfleur, Évreux

Normandië Oost : Rouen, Honfleur, Évreux

In de reeks:

Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie en beproefde tips kunt beschikken.

Doordat iedere Frankrijkgids wordt opgedeeld in subregio's ontdek je in een paar tellen wat je niet mag missen in de buurt van jouw vakantieplek.

De he

Titel
Normandië Oost : Rouen, Honfleur, Évreux
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Normandie, Vallée de la Seine
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2022
525 p. : ill.
ISBN
9789401482844 (paperback)

Besprekingen

Deze Groene Gids van Michelin laat je kennismaken met het oosten van Normandië. De gids opent als vanouds met een praktisch deel, met onder meer tips voor verblijfplaatsen, rondritten en weekendtrips, en een algemeen overzicht van de toeristische activiteiten. Na een algemene bespreking van Normandië (natuur, geschiedenis, kunst…) wordt afzonderlijk ingegaan op een aantal steden en bezienswaardigheden. Per stad een korte bespreking, een aantal nuttige adressen, weetjes in groene kaders, en hier en daar een kaartje. Dat alles wordt getoond op kleine, maar duidelijke kleurenfoto's en beoordeeld aan de hand van het bekende sterrensysteem. Achteraan een register en een woordenlijst; op de uitvouwbare omslag staat een overzichtskaart van de regio. Een overzichtelijke en betrouwbare reisgids voor een ruim publiek.