Bib tijdelijk gesloten vanaf 4 oktober!

Onze bib sluit op 4 oktober om helemaal vernieuwd te openen op 21 oktober!

Op 4 oktober sluit onze bib even de deuren. De bib krijgt een volledig nieuw softwaresysteem en doet enkele aanpassingen aan het reglement. Vanaf 21 oktober ben je opnieuw welkom in de vernieuwde bib. We werken vanaf dan nauw samen met zes andere bibliotheken uit de buurt onder de naam Stuifzand.

Drie leners met het biblogo op hun arm

Als je in onze gemeente lid bent, ben je vanaf 21 oktober ook automatisch lid van de bibs in Balen, Dessel, Retie, Laakdal, Meerhout en Mol!

Wat met mijn huidige geleende materialen?

De bib past elke uitleentermijn aan in functie van de sluiting. We kunnen tijdens de sluiting geen materialen innemen, dus laten we je extra lang genieten van je uitleningen. Dit gaat volledig automatisch, dus je hoeft hier zelf niets meer voor te doen! Ook de inleverbussen zullen tijdens deze periode niet beschikbaar zijn. Je kan je nieuwe inleverdatum checken via Mijn Bibliotheek of op het ticket dat je kan printen aan de zelfuitleenbalie.

Bekijk hier het volledige reglement (geldig vanaf 21 oktober 2021)

Feestelijke opening

Op 23 oktober vieren we feest. In elke Stuifzand bib is er die dag van alles te beleven. Het volledige programma houden we nog even geheim, dus hou hiervoor zeker onze website en onze Facebookpagina in het oog!