Nog tot en met 31/1 kan je studeren in de bib en in het Gasthuismuseum.

Dat kan in de bib elke dag van 9 tot 22 uur, dus ook in het weekend!

In de bib is er plaats voor 20 studenten. Reserveer jouw plekje via dit formulier

Praktisch

• Reserveren doe je via het webformulier. Als er plaats is, zal een medewerker van de bib of  van het archief je reservering bevestigen via mail.
  • Wil je vandaag nog komen? Bel dan eerst even naar het museum (014/56 68 40) of naar de bib (014 56 67 61)

Openingsuren & bereikbaarheid

• bib: elke dag (ook in het weekend) tussen 9 en 22 uur, ingang via de achterkant van de bib (de kant van de cinema/het speeltuintje)
  • museum: van donderdag tot en met zondag van 13.15 tot 17.15 uur
  • Wifi en stopcontacten zijn voorzien

Corona-afspraken

• Tafels en stoelen mag je niet verschuiven, je studeert op de daarvoor voorziene plaatsen.
  • Je ontsmet je handen bij het binnenkomen en je tafel voor en na gebruik, wij voorzien de nodige spullen.
  • Je draagt een mondmasker wanneer je je verplaatst in het lokaal. Tijdens het studeren aan je eigen tafel mag je je mondmasker afzetten.
  • Eten en drinken aan je eigen tafel kan, maar je moet het wel zelf meebrengen.
  • In de bib noteer je je naam, de datum en het uur waarop je studeert op het papier dat op de tafel plakt.